Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


munka v.1

2018.09.06

Volt alkalmam egy gyermekruha gyárban próbaidőzni.... Nem lett volna baj hogy kurva kicsi a fizu, az se, hogy 1 óra az út, se az, hogy minden nap ugyan azt a modellt varrod............. Ismeritek nagyjából az én értékrendemet, hiszen olvashattátok már, és mint esetleg a vallásunk követői, ti is hasonlóképpen vélekedtek a becsületről, és egyenességről.
5 kolleganőm volt........... Ha még éltetek emberi szennyet. Már viselkedésileg. Ha valaki nem volt ott egyből kibeszéljük és furkálódunk. Konkrétan az volt a helyzet, hogy a műszakvezető, meg X kolleganő (nem emlékszem a nevére) legjobb barátnője. Ők sülve főve. AHA.. műszakvezető elment, ő pedig teljes mértékben kibeszélte a nőt, aki egyébként korrekt volt. Meg a rádió, a műszakvezető  rock zenét hallgatott azon, nem volt fülese és azon hallgatta, na. 
Elment a szabadságra egyből ugye a mainstreen fosok mennek. Az Ed sharen félék.. És ott beszélték ki, hogy milyen jó hogy végre nem a rock szól...  Ad 1 nektek van fülesetek, ad 2 miért nem szóltok?! Nem sárkány az a nő, hogy ne lehessen vele megbeszélni....
De az utolsó nap, oké aznap kezdődött a havibajom és érzékenyebb voltam, azonban minden nap úgy keltem fel, hogy nem akarok bemenni. Mindenbe beleszóltak. Elmondtam honnan jövök, hogy jövök
Jajj ne arra hanem erre menj mert gyorsabb - NEM, lemértem, nem volt az.
Jó utolsó nap ment a kibeszélgetés, ekkor x megszólal, hogy tudja valaki a retro rádió frekvenciáját? 
Ó én napi három reklám mellett haladok el. benyögöm, hogy 103.3 
ekkor H megszólal - ERRE BEZZEG VAN ESZED! - 
Jó én most kezdem el kergetni a szakvezetőt és mondok fel. Mert 4-5 napon túl, úgy hogy a sporthisztizőknek 5 ÉV kell ahhoz, hogy kiakasszanak és beolvassak, nem tudom őket elviselni.
Ja meg a drága X...........Egy ájtatos kis templomlátogató aki állandóan azzal jött hogy az isten így az isten úgy..... Kösz, nekem ne magyarázz!!!!!!
Kikértem az addigi béremet és azonnali hatállyal elhagytam a munkahelyet...

 

 

Jók legyetek 
Ave Enki

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Statisztika

Most: 2
Összes: 17606
30 nap: 1876
24 óra: 55