Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Első lépések és régebbi élmények

2015.07.29

 Nem is tudom, hol is kezdjem, hogy mi minden vezetett ezen az úton, és hogyan jutottam el ehhez a valláshoz. Egész kiskorom óta vonzottak a "túlvilági" dolgok és soha nem éreztem a démonokat negatív lényeknek. Nem tudtam elhinni, hogy egy másik faj ÖSSZES képviselője gonosz lenne.
És örülök, hogy megtaláltam ezt a vallást. Már régebben is meditáltam, ha le akartam csendesíteni magam, ha békét akartam érezni magamban. Mindig voltak megérzéseim, melyekben megbízom, és hallgatok rájuk (nagyrészt és bánom is a azt a kis százalékot)
Egy barátnőm átküldött egy blogot (https://spiritsoferidu.wordpress.com) és ahogy olvastam a megérzésem és az a valami vonzás, mely még kiskoromban alakult ki, kiabált nekem, hogy ÁLLJ EZT KERESTED, EZ KELL NEKED. És végigolvasva a blog legtöbb cikkjét egyre inkább éreztem, hogy ez az én utam.
2015.07.27-én végeztem el a beavatási szertartást (a család macskájával karöltve, komoly ott feküdt mellettem). Előtte és utána is órákig az adrenalin szintem az egekben volt, utána az agyam képzeletért felelős részét valami megpiszkálta és elkezdtem érezni valami megnyugvást, vagy békét és harmóniát érezni. Aznap este pontban 21:00-kor elkezdtem meditálni, (előkutatás megelőzte, 9 oldalnyi szöveget végigolvasva) és kb 9 percig tudtam tranzban lenni.
28-án kihagytam a meditációt és másnap éreztem is a hatását. Egész nap fáradt voltam, állandóan aludni akartam.
 

De hogyan is jutottam ide? Nos, 1998-ban láttam meg a napvilágot Budapesten és életem első 11-12 évét egy Pest megyei faluban, negyedik gyermek vagyok a családban, azaz a gyakorlati középső (egy húg is bejátszik). Én nekem jutott a legkevesebb figyelem, nekem kell a legönellátóbbnak lennem. A tényleges középső mindig kivívta magának a figyelmet. 12 év után otthagytuk azt a falut, apámat hátrahagyva, nem bírtuk már vele, meguntuk, hogy utána kell járni amit mond (igen anyámnak a kapcsolatuk elejétől fogva hazudozott), nem segített anyámnak a terhességei alatt, - ezt nekem mesékte, hogy amikor velem volt 8 hónapos terhes, nagy hó esett és az a rohadék ahelyett, hogy összelapátolta volna a havat, ráhagyta anyámra. - ezenkívül a gépének élt, és néha ok nélkül megfenyegette a nővéreimet egy pofonnal, aztán büszkeséggel dagadó mellkassal és magasra tartott fejjel mesélte édesanyámnak. 
Miután elköltöztünk, kialakult egy amolyan érzelemhullám nála ennek három szakasza van, -"nagyon szeretlek"-"nem érdekeltek"-"megöllek benneteket"
A utóbbi kettőt megússzuk, nem szól hozzánk és szerencsére nem kell vele találkoznunk, sem beszélnünk. Közösségi oldalakon letiltottuk őt.
Mióta nem vagyunk vele, a közérzetem sokat javult, ugyanúgy, mint az iskolai átlagom. Eleve nem alszom jól, de nem is baj, nem vagyok fáradt. Sokkal jobb lett az életünk, nyugodtabbak vagyunk, legfiatalabb nővérem már Londonban él a vőlegényével.

17 évesen egy másfél éves "kapcsolat" vége felé döntöttem el, hogy csatlakozom Sátán atyámhoz. Ez a harmadik napom...igen a harmadik és nyugodt vagyok.
Még nem észleltem ezen kívül semmit. meditálás közben még annyi hogy bizsereg a tenyerem, és ha összeérintem az ujjaim hegyét összeéritem akkor egyfata erőlüktetés halad át jobbkezemből a balba. Már most, pedig csak három nap telt el. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< December >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Most: 3
Összes: 15381
30 nap: 1501
24 óra: 61